ATS RAUW
DE FR EN
ATS-Rauw PGmbH
Morsheck1, B-4760 Büllingen
Tel.: +32 (0)80 / 64 22 00
Fax: +32 (0)80 / 64 24 75
E-Mail: info@atsrauw.com

Openingstijden:
Ma. - vr.: 8u00- 18u30
Za.: 8u00 – 13u00
Onze Info-Hotline:
Tel.: +32 (0)80 / 64 22 00
Wenst u op de hoogte te blijven?
Abonneer u op onze RSS-feed!
01.06.2011
Over ons

ATS Rauw is in België, aan de Duitse grens gevestigd en bekleedt al meer dan 30 jaar een bevoorrechte plaats in de wereld van het bouwen en inrichten van zware voertuigen. Dankzij onze grote ervaring, twee betrouwbare partners (PALFINGER en KEMPF) en drie stevige pijlers (fabricage - montage - herstelling) kunnen wij elke aanvraag efficiënt, snel en deskundig bestuderen en er de meest geschikte oplossing voor aanbieden.


Onze uitrustingen worden in onze werkplaatsen in Büllingen ontworpen, getekend, ontwikkeld en gebouwd. Ze bestrijken heel uw gamma aan behoeften, van design over functionaliteit tot kwaliteit.

 

RAUW-aanhangwagens, containers en kipbakken, montage van vrachtwagens en uitrustingen voor zware trucks, kranen en containerhaken, hulpramen  et KEMPF-aanhangwagens: U vindt de oplossing die aan de behoeften van uw onderneming voldoet. Vindt u  niet wat u zoekt? Dan kunt u rekenen op de deskundigheid van onze ingenieurs en constructeurs, op de suggesties van onze partners en op de voortdurende verbetering van onze producten om u een geïndividualiseerde oplossing aan te leveren.

 

Kwaliteit op maat
Bij ATS Rauw denken wij immers dat niets onmogelijk is. En dat ons personeel zo gedreven is, komt doordat het aanpassen van een project aan uw ambities, in vele opzichten een boeiende uitdaging vormt.

 

Fabricage:

aanvraag, stabiliteitsstudie, tekening, goedkeuring, bouw: het proces is altijd hetzelfde maar elk resultaat is uniek. Onze voertuigen en containers zijn de vrucht van meer dan 30 jaar knowhow, van de jongste technologische ontwikkelingen en van zeer lichte frames, met een slijtage en een verbruik die ver onder het gemiddelde liggen.

 

Montage:

als specialist in het monteren van kranen, ontwerpt en produceert ATS Rauw ook hulpramen op maat. Ons team blinkt bovendien uit in het maken van de bovenbouw en de uitrusting voor zware vrachtwagens volgens ISO-norm 9001:2015.

 

 Herstelling : 

het herstellen en onderhouden van kranen, aanhangwagens en bedrijfswagens; de herstelling van het koetswerk van alle soorten bedrijfsvoertuigen... Onze technici zijn heel veelzijdig.

© copyright ATS Rauw 2022 - Contact / Legale infos / Sitemap